Övervaka status och energianvändning för din belysningsanläggning

Vad behöver du från ditt styrsystem för belysningen? Ett enkelt sätt att styra din belysningsanläggning, enkel tillgång till statusinformation om din belysningsanläggning, notifikationer om potentiella fel eller avbrott?

Tridonic belysningsstyrsystem gör allt detta och mer därtill. De är alla utformade för att optimera användarupplevelsen av belysningen samtidigt som de underlättar för de som förvaltar fastigheten.

I detta nyhetsbrev hjälper vi dig att hitta rätt styrsystem för din DALI-2 belysningsinstallation.

Trevlig läsning!

WLK-Tridonic team

sceneCOM evo
Smart belysning för hela byggnader

lichtMONITOR
Det perfekta övervakningsverktyget för sceneCOM evo

sceneCOM S
Smart belysning för mindre installationer

 

sceneCOM evo
Smart belysning för hela byggnader

Om du behöver ett system som ger dig centraliserad kontroll över belysningen för en våning, en hel byggnad eller till och med ett helt byggnadskomplex, bör du överväga sceneCOM evo systemet.

Denna skalbara DALI-2 centraliserade styrlösningen kan användas för att kontrollera, övervaka och underhålla hela ditt belysningssystem, inklusive nödbelysningen. Din belysning kan automatiseras via sensorer eller programmering, medan systemets gränssnitt möjliggör sömlös integration i ett fastighetsförvaltningssystem (BMS-Building Management System.

 

lichtMONITOR
Det perfekta övervakningsverktyget för sceneCOM evo

lichtMONITOR är den idealiska mjukvarulösningen för sceneCOM evo installationer. Det grafiska användargränssnittet visar tydligt enheterna och komponenterna inom en byggnad eller på ett våningsplan, och visar statusen för de enskilda komponenterna och möjliggör styrning av belysningen.

Om du använder D4i- eller lumDATA-kompatibla driftdon i din belysningsanläggning, kommer lichtMONITOR till och med att ge dig data om din belysningsanläggnings energianvändning. Dessutom kan lichtMONITOR användas för att visa resultaten av de automatiska testerna av nödbelysningen. Vid ett fel skickar lichtMONITOR relevant notifikation direkt till de förvalda e-postadresserna, vilket ger goda förutsättningar för ett snabbt och effektivt underhållsarbete.

Dess breda utbud av funktioner och enkel integration i befintliga system gör lichtMONITOR till en värdefull del av BMS-mjukvaran.

Och visste du att du kan prova lichtMONITOR gratis i 120 dagar? Använd den fria testperioden för att utforska dess många fördelar.

Utforska och ladda ner lichtMONITOR mjukvaran här.

 

sceneCOM S
Smart belysning för mindre installationer

sceneCOM S är sceneCOM evos lillasyster och en DALI-2 styrlösning för belysning av rum och våningar med användande av DALI-tryckknappar eller DALI-touchpaneler. Användningen av sensorer för att styra enskilda armaturer eller grupper av armaturer möjliggör att belysningen automatiskt anpassas efter förändrade omgivningsförhållanden. Den smarta APP:en sCS Commissioning ger möjlighet att klona DALI-programmeringen från ett rum till nästa.

sceneCOM S kännetecknas också av sin flexibla design och kan uppgraderas för att även göra den kompatibel med trådlösa enheter, vilket säkerställer att din sceneCOM S installation är framtidssäker.

 

Copyright © 2024 WLK - Wennerström Ljuskontroll AB. All rights reserved
In order to unsubscribe from our newsletter Click here

Tridonic GmbH & Co KG, Färbergasse 15, 6851 Dornbirn, Austria
Wennerström Ljuskontroll AB | Jan Inghes Torg 34 | 120 71 Sthlm

www.tridonic.com | www.wlk.eu